Szobatisztaság A-Z-ig

3000,00 Ft

A szobatisztaság kialakítása nem nehéz: most mindent megtanulhatsz róla! Online előadás június 13-án 18 órától Vida Ágnes babapszichológussal

A nagymama azt mondja, csak tedd rá a kicsit a bilire és simán menni fog. A neten azt olvasod, nem szabad erőltetni. Más anyukáktól meg azt hallod az ő gyerekük magától szobatiszta lett. Most akkor mi az igazság? Elbizonytalanodsz, amikor a szobatisztaságról van szó és félsz, nehogy elronts valamit, ugyanakkor érzed a nyomást, hogy talán bele kéne már kezdenetek. De hogyan?

Ne aggódj, ezekkel a problémákkal nem vagy egyedül! A legtöbb szülő nem tudja mikor és hogyan vágjon bele a szobatisztaságba a gyermekével (mint ahogyan azt sem mikor érik meg rá a gyermeke valójában, honnan lehet ezt tudni), de a legtöbben nem szeretnének tétlenül várni sem, amíg kialakul valami, különösen akkor, ha már nyár eleje van és a gyermekük szeptemberben kezdi az óvodát, ahol elvárnák a szobatisztaságot.

És még többen vannak azok, akik elkezdik, de a gyermekük nem igazán akar együttműködni ebben, nem érdekli vagy megpróbálja, megjönnek az első sikerek, aztán megakad a folyamat egy ponton vagy hirtelen elfelejti a kicsi, amit addig tudott. Mi lehet ilyenkor a baj?

Rengetegen fordulnak hozzám ilyen és hasonló kérdésekkel, ezért azt találtam ki, hogy egy előadásban elmondok mindent nagyon részletesen, amit tudnod kell ahhoz, hogyan segíts a gyermekednek a szobatisztává válásban. A kezdetektől haladva lépésről lépésre.

Scroll to Top